Çivril Halk Eğitimi Merkezi

Telefon : (0258) 713 10 96
Belgegeçer : 0258) 713 10 96
WEB https://civrilhem.meb.k12.tr
Adres : ÇATLAR MAH. 30 AĞUSTOS CAD. ÇIVRIL ILÇE MILLI EĞITIM MÜDÜRLÜĞÜ BLOK NO: 153 ÇİVRİL / DENİZLİ
VİZYON : Türk Milli Eğitiminin temel amaç ve ilkeleri doğrultusunda yaygın eğitimi kurumsallaştıran, çağdaş insan anlayışı ile bütün yenilikleri topluma aktaran ve bu şekilde toplumsal mutluluğa ve kalkınmaya hedeflenen bir kurum olmak.
MİSYON : Halkın yaşam kalitesini yükselterek, toplumsal refahı artırmak için; yaşam boyu öğrenme perspektifi içerisinde, toplumun her yaş ve eğitim düzeyindeki kişilere enerjilerini ve yaratıcılıklarını ortaya çıkaracak, öğrenme, iş ve yaşam becerilerini geliştirecek, her zaman ve her yerde uygulanabilecek yaygın eğitim programları geliştirmek, gerekli yasal düzenlemeler yapmak ve denetlemek.
BAŞARILAR : 0

Öğretim Şekli :TAM GÜN TAM YIL
Saatler :
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer (katı yakıt)
Servis :
Ulaşım : Çatlar Mah.30 Ağustos Cad. No:153
Yerleşim Yeri : Çatlar Mah.30 Ağustos Cad. No:153 Çivril/DENİZLİ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Merkezde
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Karate,Bilek Güreşi,Voleybol,Futbol,Güreş,Okçuluk Vb.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Çedes,İşimiz Temiz,Temel Eğitimde On Bin Okul,Orta Öğretimde On Bin Okul.